iPhone 11 boleh dipesan secara atas talian mulai sekarang - Kuantan City Portal - Laman Komuniti Warga Kuantan

iPhone 11 boleh dipesan secara atas talian mulai sekarang


Apple mengumumkan tiga model iPhone terbaharu pada Selasa: iPhone 11, iPhone 11 Pro dan iPhone 11 Pro Max. Dan kini, mulai hari Jumaat, 13 September pukul 5 pagi PT / 8 a.m. ET, anda akhirnya boleh memilikinya. iPhone baru akan tiba di kedai-kedai (dan kepada pelanggan pertama yang telah memesan terlebih dahulu) pada hari Jumaat, 20 September (Apple juga mengumumkan bahawa iOS 13 akan tersedia pada 19 September).

Ini adalah kali pertama dalam sejarah bahawa masa memesan bermula pada waktu siang hari. Sebelum ini, tengah malam PT / 3 a.m. ET. dan, dengan lebih banyak orang terjaga untuk memesan, dealer produk Apple melakukan yang terbaik untuk bersaing. Sehingga pukul 5:15 pagi, PT, Apple dan Verizon bekerja dengan lancar, sementara AT & T dan Sprint meletakkan pelanggan ke laman "menunggu" selama beberapa minit. Laman-laman web belum mempunyai pautan untuk menyelesaikan pesanan, tetapi meletakkan nombor telefon yang boleh anda hubungi.

Secara keseluruhan, proses pesanan berjalan lancar, berbeza dengan tahun-tahun lalu apabila kebanjiran permintaan cenderung untuk membuatkan server down. Selain itu, tidak terdapat banyak kelewatan, walaupun unit 256GB iPhone 11 Pro untuk pelbagai pembawa mempunyai tarikh ketibaan mereka kembali ke setakat 11 Oktober. Halaman Sprint menunjukkan penghantaran 11 Pro Max iPhone pada bulan Oktober juga. Kebanyakan unit iPhone 11 dan iPhone 11 Pro Max di laman Apple berkata mereka akan dihantar tepat pada masa, walaupun beberapa versi Max telah dipinda balik ke Oct. 1.

Kami akan terus mengawasi uptime di dealership Apple. Sementara itu, anda boleh menempah iPhone baru mulai hari ini:

Tiada ulasan: