Pelanggan bayar sehingga RM5000 untuk tarian tiang - Kuantan City Portal - Laman Komuniti Warga Kuantan

Pelanggan bayar sehingga RM5000 untuk tarian tiang


KUANTAN: Kelab malam yang menawarkan tarian tiang di sini dipercayai telah mengaut keuntungan mudah selama lebih setahun, dengan pelanggan membayar sehingga RM5,000 hanya untuk keistimewaan memakaikan ribon dan tiara pada penari kegemaran mereka.

Ini biasanya akan diikuti dengan rundingan seks.

Bagaimanapun, aktiviti itu berakhir apabila ia diserbu oleh Jabatan Imigresen Pahang dan juga AADK negeri pada malam Jumaat.

Siasatan di kelab itu menunjukkan bahawa pelanggan akan membelanjakan wang, bermula dari RM200, untuk 'pakej' yang membolehkan mereka memberi hadiah ribon kepada penari Thailand.

NSTP bercakap kepada pekerja di kelab itu, yang mengatakan pelanggan tidak akan teragak-agak untuk membelanjakan wang pada gadis-gadis selepas menonton mereka menari.

"Ada yang akan membayar sehingga RM5,000 untuk memberi hadiah kepada gadis kegemaran mereka. Jika pelanggan berhasrat melakukan seks dengan gadis itu, mereka mungkin akan berunding dengan perjanjian di luar kelab, "katanya,

Sementara itu, Pengarah Jabatan Imigresen Pahang, Muhammad Hatta Kassim, berkata jabatan itu menjalankan pengawasan selama seminggu sebelum menyerbu outlet pada pukul 11 ​​pagi.

Sembilan wanita Thailand berusia antara 20 dan 32 tahun ditahan.

"Dua pekerja Bangladesh berusia 20-an juga ditangkap dan dibawa ke ibu pejabat imigresen negeri untuk tindakan lanjut," katanya.

Muhammad Hatta berkata mereka yang ditangkap akan ditahan selama 14 hari sebelum dibawa ke mahkamah.

Tiada ulasan: