Senarai Shopping Mall di Kuantan - Kuantan City Portal - Laman Komuniti Warga Kuantan

Senarai Shopping Mall di Kuantan

Terdapat beberapa pusat membeli-belah dan mall di sekitar bandar Kuantan; salah satu pusat membeli-belah yang paling banyak dilawati adalah Kuantan City Mall yang baru dibuka.

 1. Kuantan City Mall

Kuantan City Mall adalah sebuah pusat membeli-belah baru yang terletak di pusat komersial Kuantan yang baru, yang terdiri daripada semua pengalaman membeli-belah, makan, bermain dan hiburan yang dapat anda luangkan waktu yang berkualiti dengan keluarga. Sesungguhnya tempat kegembiraan dalam semua cara yang anda tidak mahu ketinggalan!


Lokasi: 6/1, Putra Square, 25300 Kuantan, Pahang.
2. East Coast Mall

East Coast Mall terletak bersebelahan dengan Kuantan City Mall di tengah-tengah pusat bandar Kuantan di Pahang. Ia adalah pusat gaya hidup keluarga moden dengan campuran peruncit domestik dan antarabangsa yang mantap, dari fesyen, hiburan, seni & budaya ke hidangan tempatan dan antarabangsa.

Lokasi: Putra Square, 25300 Kuantan, Pahang.

3. Berjaya Megamall

Setelah menjadi pilihan warga Kuantan untuk membeli-belah sejak bertahun-tahun, ia semakin kurang menjadi perhatian kerana pusat membeli-belah baru. Namun kini ia masih menjadi kegemaran untuk menonton wayang dan restoran makanan segera.

Lokasi:
4. Kuantan Parade

Shopping mall kedua tertua di Kuantan. Menjadi tempat tumpuan untuk orang ramai membeli smartphone dan aksesori telefon, serta harga pakaian yang berpatutan dan makanan.

Lokasi:
5. Serambi Teruntum

Serambi Teruntum adalah lokasi terbaru di Kuantan untuk mendapatkan produk makanan, tekstil, kraf, hasil laut serta keluaran tempatan dan antarabangsa. Serambi Teruntum beroperasi setiap hari dari jam 9.00 pagi hingga 10.00 malam.

Lokasi: Serambi Teruntum, Jalan Tanjung Lumpur 25000 Kuantan.


Tiada ulasan: