Ruang Pameran Baru BMW Motorrad di Kuantan - Kuantan City Portal - Laman Komuniti Warga Kuantan

Ruang Pameran Baru BMW Motorrad di Kuantan


BMW Motorrad Malaysia dan Millennium Welt telah membuka bilik pameran BMW Motorrad baru di kemudahan sedia ada di Kuantan untuk memberi khidmat kepada pelanggan motosikal premium dan peminat di wilayah pantai timur.

Millennium Welt dilantik oleh BMW Group Malaysia sebagai wakil terbaru bagi jenama BMW Motorrad di Kuan-tan dan pantai timur pada bulan Julai.

Pengarah Urusan BMW Group Malaysia Harald Hoelzl berkata: "Wilayah pantai timur memberikan potensi pertumbuhan yang besar untuk jenama Motorrad BMW dan Millennium Welt adalah rakan kongsi utama dalam usaha kumpulan untuk mengukuhkan kedudukannya di rantau ini.

"Dengan lebih 800 motosikal yang telah disampaikan setakat ini, peningkatan sebanyak 24% berbanding dengan tempoh yang sama tahun lepas, kami berada di landasan yang betul untuk mencapai prestasi yang lebih baik menjelang akhir tahun ini."

Ketua Motorrad BMW, Owen Riley berkata: "Pantai timur menawarkan beberapa kawasan terbaik dan jalan berangin yang sempurna untuk menunggang motosikal.

"Dengan motorsikal Motorrad BMW, ia tidak hanya akan mendapat dari satu titik ke yang lain, ia adalah tentang 'Making Life A Ride', mencari keseronokan yang datang dari perjalanan unik yang dicatatkan oleh anda - dan anda sahaja."

Pengarah Urusan Kumpulan Millennium Welt, Bryan Wong berkata: "Dengan ruang pameran baru, kami komited untuk meningkatkan penghantaran pengalaman premium BMW kepada peminat motosikal di rantau ini.

Millennium Welt Kuantan juga menawarkan pelbagai barangan dan perkhidmatan, termasuk model BMW dan Perkhidmatan MINI.

Oranga ramai boleh melayari laman web Millennium Welt untuk maklumat lanjut atau ke pengedar baru tersebut di lokasi berikut:


Tiada ulasan: