Adik mohon bantuan jangkitan paru-paru
Langkau ke kandungan utama

Adik mohon bantuan jangkitan paru-paru

Orang ramai yang ingin menghulur bantuan boleh berhubung dengan:
Telefon: 01136708793 (Wan Labis)
Maybank: 151119172089 (Norhamiza Bt Muhammad)


*Assalamualaikum*

Mohon izin saya untuk menyatakan hasrat bagi menyalurkan bantuan dan sumbangan kepada sahabat kita *Norazwan Bin Mohd Shah*(Wan Labis) untuk meringankan kos kelengkapan anaknya yang sudah 3 minggu di wad 1 dan masih berada di *Hospital Segamat* kerana didapati ada jangkitan paru-paru, hidrad buah pinggang kering.

Ada anak *Istimewa* (Zara Sofia 6 tahun) *sakit* - Ada anak seorang lagi berusia 1 tahun -Isteri suri rumah - Bekerja 7 tahun - Baru diberhentikan kerana selalu terpaksa pergi ke hospital untuk rawatan anak istimewa (sering cuti ) - Kos susu anak *1kg* dalam *RM145* dah bertahan seminggu - Susu *400 gram* hanya bertahan 3-4 hari sahaja - Menggunakan *Lampin Pakai Buang Size XXL*

So better collection berbentuk wang sebab dia boleh pelbagaikan dan jika ada yang sudi bagi *Susu* dan *Lampin Pakai Buang* pun diterima.

Kutipan derma juga boleh disalurkan ke akaun iaitu *Maybank* bernombor:
*151119172089*

Diatas Nama: *Norhamiza Bt Muhammad* (Isteri)

No Tel/Whatsapp
01136708793 (Wan Labis)

Untuk tujuan rekod, mohon tuan memaklumkan
Semoga ALLAH S.W.T sentiasa memelihara kesihatan dan keselamatan kita semua.

Walaupun sedikit kita hulur In Sha ALLAH pulangannya lumayan itu janjinya dan percaya pada rezeki dan dalam rezeki itu juga ada bahagian yang perlu kita agihkan...tiada kata secantik bahasa tiada bahasa secantik kata.....akhir kata harap Ukhwah *#HSV4J* akan terus erat sehingga jannah.
InSha ALLAH.

Sumber: https://www.instagram.com/bazliunic/

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bintang Mesir & Liverpool Mohamed Salah dakwah imej Islam melalui bolasepak

Anfield, LIVERPOOL: Mohamed Salah telah meningkatkan reputasinya sebagai salah seorang pemain bola sepak handalan dunia yang diminati bukan sahaja kerana hebat di padang tetapi sifat pemurahnya.

Anak Tak Mampu Bawa Ibu Ke Hospital Mohon Bantuan

Fatimah Taib
Bank Simpanan Nasional: 0213141000045693

Cristiano Ronaldo bertemu Khabib Nurmagomedov, ucap Assalamualaikum

Bintang Real Madrid, Cristiano Ronaldo bertemu dengan bintang UFC Muslim dari Rusia, Khabib Nurmagomedov di Madrid, Sepanyol.