Ibu kanser tulang belakang tahap 3 mohon bantuan
Langkau ke kandungan utama

Ibu kanser tulang belakang tahap 3 mohon bantuan

Sebarang sumbangan kewangan boleh di salurkan terus ke akaun:
Noorshahida Mohd Sidek
Bank Simpanan Nasional: 0712741000102535Mohon bantuan kalian semua untuk membantu Pn Noor Shahida bt Mohd Sidek, 23 tahun, ibu kepada seorang anak telah disahkan adalah pesakit Kanser Tulang Belakang Stage 3 di PULAU AMAN.

Beliau sekarang telah lumpuh separuh badan dan hanya terlantar di rumahnya. Beliau dijaga sepenuhnya oleh suami yang tidak bekerja kerana menjaga beliau dan menumpang tinggal bersama ibu dan ayah yang hanya bekerja sebagai nelayan .

Proses rawatan penyakitnya terpaksa di tunda berikutan masalah kewanngan. Pesakit memerlukan dana berjumlah RM 20,000 untuk ubatannya. Beliau juga belum memperolehi status OKU daripada JKM.

Hidup mereka sekeluarga sekarang hanyalah bergantung kepada pendapatan ayahnya yang bekerja sebagai nelayan dan sumbangan yang tidak seberapa daripada jiran-jiran.

Jutaan Penghargaan Diucapkan Kepada Persatuan Gerakan AMAL Bersama-GRAB bersama Malaysian Relief Agency (MRA) , Skuad Jom Bantu Parit Buntar dan wakil Econsave yang ke rumah pesakit yang menyumbangkan pelbagai barangan dan sedikit wang tunai kepada Pn Noor Shahida.

Sebarang sumbangan kewangan boleh di salurkan terus ke akaun beliau:-

Bank Simpanan Nasional
07127-41-00010253-5
Noorshahida Mohd Sidek

Sumber: https://goo.gl/B2FudW

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bintang Mesir & Liverpool Mohamed Salah dakwah imej Islam melalui bolasepak

Anfield, LIVERPOOL: Mohamed Salah telah meningkatkan reputasinya sebagai salah seorang pemain bola sepak handalan dunia yang diminati bukan sahaja kerana hebat di padang tetapi sifat pemurahnya.

Anak Tak Mampu Bawa Ibu Ke Hospital Mohon Bantuan

Fatimah Taib
Bank Simpanan Nasional: 0213141000045693

Cristiano Ronaldo bertemu Khabib Nurmagomedov, ucap Assalamualaikum

Bintang Real Madrid, Cristiano Ronaldo bertemu dengan bintang UFC Muslim dari Rusia, Khabib Nurmagomedov di Madrid, Sepanyol.