Pesakit jantung kritikal perlu bantuan
Langkau ke kandungan utama

Pesakit jantung kritikal perlu bantuan

Abdul Latiff Dawi
No Tel: 017-6982433 (Norajimah)
Maybank: 112344054559 (Norajimah)


KUALA LUMPUR - Seorang penjual ais, Abdul Latiff Dawi, 56, yang kini kritikal akibat masalah jantung memerlukan sumbangan orang ramai bagi menampung kos rawatan di Institut Jantung Negara (IJN) yang kini mencecah lebih RM11,000.

Kos itu belum termasuk caj pembedahan yang akan dilakukan dalam masa terdekat bergantung kepada keadaan semasa Abdul Latiff. Anak saudaranya, Muhamad FitrI Hezriq Muhamad, 24, berkata, bapa saudaranya itu kini masih bergantung dengan mesin oksigen."Anggaran kos pembedahan dalam RM25,000 dan untuk waktu terdekat ini kami perlu jelaskan bil rawatan sekurang-kurangnya RM3,000. Keadaannya masih tidak stabil. Jadi pembedahan belum boleh dibuat," katanya kepada Sinar Harian. Isteri Abdul Latiff, Norajimah Baharom, 37, juga tidak bekerja kerana sama-sama berniaga ais.

Baca selanjut: https://goo.gl/1Aom8B


Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bintang Mesir & Liverpool Mohamed Salah dakwah imej Islam melalui bolasepak

Anfield, LIVERPOOL: Mohamed Salah telah meningkatkan reputasinya sebagai salah seorang pemain bola sepak handalan dunia yang diminati bukan sahaja kerana hebat di padang tetapi sifat pemurahnya.

Anak Tak Mampu Bawa Ibu Ke Hospital Mohon Bantuan

Fatimah Taib
Bank Simpanan Nasional: 0213141000045693

Cristiano Ronaldo bertemu Khabib Nurmagomedov, ucap Assalamualaikum

Bintang Real Madrid, Cristiano Ronaldo bertemu dengan bintang UFC Muslim dari Rusia, Khabib Nurmagomedov di Madrid, Sepanyol.