Harapan keluarga lumpuh kemalangan langgar lari
Langkau ke kandungan utama

Harapan keluarga lumpuh kemalangan langgar lari


Nur Farah Afiqah
BSN: 0100441000041214 (Poniah Kadiri)


Batu Pahat, Johor - Latib Samsudin, 52 tahun, dan isteri, Ponah Kadiri, 50 tahun, diuji apabila anak yang menjadi harapan keluarga, Nur Farah Afiqah, 19 tahun, terbabit dalam satu kemalangan jalan raya dalam kes langgar lari. 

Akibat daripada tragedi ini, Farah kini terlantar di rumah akibat kecederaan parah dan memerlukan penjagaan khusus oleh kedua ibu bapanya. Ibunya terpaksa menolak Farah dengan menggunakan kerusi roda ke klinik kesihatan yang terletak kira-kira 1 kilometer dari rumahnya. Akibat kemalangan ini juga, Latib dan isteri perlu menanggung kos perubatan yang tinggi termasuk kos ikat gigi melebihi RM1000 dan kos sewa alat bantuan leher dan kepala sebanyak RM1800 untuk 2 bulan.

Sumber: https://goo.gl/ZwwfUQhttps://goo.gl/joKVqS
Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bintang Mesir & Liverpool Mohamed Salah dakwah imej Islam melalui bolasepak

Anfield, LIVERPOOL: Mohamed Salah telah meningkatkan reputasinya sebagai salah seorang pemain bola sepak handalan dunia yang diminati bukan sahaja kerana hebat di padang tetapi sifat pemurahnya.

Anak Tak Mampu Bawa Ibu Ke Hospital Mohon Bantuan

Fatimah Taib
Bank Simpanan Nasional: 0213141000045693

Cristiano Ronaldo bertemu Khabib Nurmagomedov, ucap Assalamualaikum

Bintang Real Madrid, Cristiano Ronaldo bertemu dengan bintang UFC Muslim dari Rusia, Khabib Nurmagomedov di Madrid, Sepanyol.